Lidmaatschap

Lidmaatschap van Vrouwen Contact Castricum levert talloze voordelen op. U maakt deel uit van een groep vrouwen in en rond Castricum die interesses delen en samen activiteiten ondernemen, zoals het bezoeken van musea, samen boeken lezen en bespreken, uit eten gaan enz. Ook worden lezingen en cursussen aangeboden.  Deelname aan sommige activiteiten, bijvoorbeeld lezingen, is gratis voor leden. Voor andere activiteiten (bijv. deelname aan een museumgroep of een excursie) wordt een bijdrage gevraagd. Het lidmaatschap van het VCC zelf kost € 36,00 voor een heel jaar. Voor mensen die zich aanmelden na 1 juli bedraagt de contributie tot het volgende kalenderjaar € 18,00. De contributie moet worden voldaan binnen 6 weken na aanmelding, of vóór 15 juli  van het betreffende kalenderjaar. Met ingang van het seizoen 2023-2024 zal de contributie € 45,00 per jaar bedragen.

Via dit formulier kunt u zich aanmelden als lid van Vrouwen Contact Castricum. Klik na het invullen van het formulier op verzenden. U krijgt daarna een bevestiging van uw aanmelding.

Hebt u een vraag voor de ledenadministratie of is er iets misgegaan bij de aanmelding, neem dan via de mail contact op met:  ledenadministratie@vccastricum.nl.