Lidmaatschap

Lidmaatschap van Vrouwen Contact Castricum levert talloze voordelen op. U maakt deel uit van een groep vrouwen in en rond Castricum die interesses delen en samen activiteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen, lezen, musea enz. Bovendien worden lezingen en cursussen aangeboden.  Deelname aan deze activiteiten is voor leden vaak gratis. In sommige gevallen (bijv. deelname aan een museumgroep of een excursie) wordt een bijdrage gevraagd. Het lidmaatschap van het VCC zelf kost (met ingang van 1 juli 2021) € 36,00 voor een heel jaar. Voor mensen die zich aanmelden na 1 juli bedraagt de contributie tot het volgende kalenderjaar € 18,00. De contributie moet worden voldaan binnen 6 weken na aanmelding, of vóór 15 juli  van het betreffende kalenderjaar.

Via dit formulier kunt u zich aanmelden als lid van Vrouwen Contact Castricum. Klik na het invullen van het formulier op verzenden. U krijgt daarna een bevestiging van uw aanmelding.

Hebt u een vraag voor de ledenadministratie of is er iets misgegaan bij de aanmelding, neem dan via de mail contact op met:  ledenadministratie@vccastricum.nl.